Jump to content


ท่านที่สมัครสมาชิกเข้ามาใหม่ กรุณารอให้ Admin ได้ทำการ Validate การเป็นสมาชิก ภายใน 24 ชม.ของวันทำการ ซึ่งระหว่างที่รอ Validation ท่านอาจจะยังไม่สามารถดาวน์โหลดข้อมูลต่างๆ ได้ หากไม่ได้รับความสะดวก กรุณาอีเมลแจ้ง isothainetwork@hotmail.com

Photo

ISO/TS 22002-2 Prerequisite Programmes on Food Safety - Part2: Catering


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Food Safety

Food Safety

    จอมยุทธย่อมมีบาดแผล

  • Super Power Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,575 posts
  • Gender:Male

Posted 16 September 2013 - 09:16 AM

ขอนำ Technical Specification ในตระกูล Series ISO22002  มาแชร์

 

เพื่อนำข้อกำหนดที่เขียนอย่างชัดเจนนี้ไปประยุกต์ใช้ในงานต่างๆที่เกี่ยวข้องได้

 

ไม่จำกัดเฉพาะงาน Catering นะครับ

 

เพื่อประโยชน์กับสมาชิกโดยส่วนรวม  จึงนำมาแชร์ไว้ ณ ที่นี้

 

 

 

หมายเหตุ

 

 

ไฟล์แรกเป็นปกหน้าเดียวนะครับ

 

ไฟล์ที่สองเป็นรายละเอียดข้อกำหนด

Attached Files



#2 KIKJA

KIKJA

    Premium Member

  • Power Members
  • PipPipPip
  • 103 posts

Posted 16 September 2013 - 09:50 AM

:cheekkiss:  ขอบคุณค่ะ


:lol2: KiK


#3 PungO Joys Siri

PungO Joys Siri

    Premium Member

  • Power Members
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • Gender:Female

Posted 16 September 2013 - 10:26 AM

ขอนำ Technical Specification ในตระกูล Series ISO22002  มาแชร์

 

เพื่อนำข้อกำหนดที่เขียนอย่างชัดเจนนี้ไปประยุกต์ใช้ในงานต่างๆที่เกี่ยวข้องได้

 

ไม่จำกัดเฉพาะงาน Catering นะครับ

 

เพื่อประโยชน์กับสมาชิกโดยส่วนรวม  จึงนำมาแชร์ไว้ ณ ที่นี้

 

 

 

หมายเหตุ

 

 

ไฟล์แรกเป็นปกหน้าเดียวนะครับ

 

ไฟล์ที่สองเป็นรายละเอียดข้อกำหนด

 

ขอบคุณมากค่ะๆๆๆ ^^



#4 anpan

anpan

    Supreme Member

  • Power Members
  • PipPipPipPip
  • 434 posts

Posted 16 September 2013 - 03:52 PM

many thx ka



#5 kusaka

kusaka

    Supreme Member

  • Power Members
  • PipPipPipPip
  • 348 posts
  • Gender:Male

Posted 17 September 2013 - 08:19 PM

ขอบคุณครับ



#6 h_arisara

h_arisara

    Super Member

  • Members
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 19 December 2013 - 02:17 PM

ขอบคุณมากค่ะ



#7 Chaninya-Nok

Chaninya-Nok

    Premium Member

  • Power Members
  • PipPipPip
  • 107 posts
  • Gender:Female
  • Location:Chonburi

Posted 06 January 2014 - 03:33 PM

:thankyou:  :thankyou:  :thankyou:


ระบบที่ดี เริ่มที่ตัวเรา...


#8 QSCert99

QSCert99

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male

Posted 26 February 2014 - 04:33 PM

Thanks!

Do you have the specification ISO/TS 22002-4:2013 that in December replaced PAS 223:2011? If you have any draft version that is good too.



#9 QSCert99

QSCert99

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male

Posted 26 February 2014 - 09:53 PM

Could you send it to our e-mail or upload on this forum (in this topic)?

Thank you in advance.

P.S. We also can exchange different documents and standards for food safety and quality management if you wish.



#10 QSCert99

QSCert99

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male

Posted 26 February 2014 - 10:17 PM

It is very important for us for FSSC audit. I can send to you documents or standards that can help in your work.

 

Sorry for my request. If you can't It is no problem I understand.



#11 QSCert99

QSCert99

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male

Posted 27 February 2014 - 02:00 PM

OK



#12 QSCert99

QSCert99

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male

Posted 03 March 2014 - 02:29 PM

I share some interesting documents on the forum. Can you help in my request about ISO/TS 22002-4?



#13 QSCert99

QSCert99

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male

Posted 04 March 2014 - 02:28 PM

I can't found SUCH MANY interesting files, I don't want share different "trash" old files that not will be interesting to most of members or they already have they. Can you may make an exception for me? it may seem perseverance but I really need this file. I will further share files and their amount will be much more than 50 I am sure. Please help me.






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users